Преди плаж трябва да отделиш около 30 минути, за да подготвиш тялото си, както и да приготвиш всичко, от което ще имаш нужда на плажа.

Прекрасен плажен ден ти гарантират:

#Тенът Препоръчваме ти какаовото масло за мек, шоколадов и бляскав тен.

#Музиката Любимата музика винаги създава добро настроение. Подбери тракове, които най-много те зареждат и не забравяй да вземеш слушалки.

#Почивката Избери си удобна, мека плажна кърпа за комфорт. Еднообразието е досадно? Вземи своя  таблет.

#Всичко останало Накъде без слънчеви очила, балсам за устни, ветрило и телефон?

Програма:

11:00ч.-12:00ч. Тялото е защитено, настани се удобно и се наслади на приятните слънчеви лъчи. Това е най –доброто време за  хубав загар.

12:00ч-13:00ч. Направи си кратка почивка. Иди до най-близкият бар и се освежи с  ароматен коктейл или сочен плод.

13:00ч.-14:00ч. Моментът, в който слънцето е най-опасно за кожата ти – затова се наслади на морския бриз и на златистия пясък, но остани на сянка или  покрий тялото си.  Вземи таблета и пусни любим филм или сериал – така бързо и приятно ще отлетят най-горещите часове на плажа.

Бързаме да те подсетим от къде да се снабдиш с богата видео библиотека от филми и сериали – направи си абонамент за VOYO.BG, ако нямаш вече такъв. Така ще имаш достъп до над 400 филма, сериали и предавания. Ще гледаш без да те притесняват реклами и ще можеш да правиш паузи, когато мине някой сладур, покрай теб.  За твое удобство VOYO.BG има мобилно приложение, което можеш да инсталираш на таблета или телефона си.

14:00ч.-15:00ч. За отмора остави за малко таблета и се гмурни в прохладните морски дълбини. Плувай на воля. Водата ще отмие всички твои тревоги и безпокойства  и ще ти донесе блаженство.

15:00ч-16:00ч.  Отново време за слънчев загар. Подари на кожата си усещането за мекота и й придай неповторим аромат и блясък с какаовото масло. Освен  нежната грижа и сексапилния вид, който придава на тялото, какаовото масло е известно и с това, че аромата му е сред тези, които неистово привличат мъжете.

16:00ч.-17:00ч. Знаем, че преживяването на плажа е неповторимо и не ти се тръгва. Подари си последен един час: пусни си хубава музика и се полюбувай на гледката пред теб.

Програмата е тествана от  плажните ни специалисти и е доказано работеща!

Очакваме да я изпробваш и да споделиш как си се почувствала след нея. Ако пък  си съставила своя  плажна програма – не се колебай да я споделиш с нас! Междувременно можеш да си набележиш филми и сериали от летните предложения на VOYO.BG от тук.