В събота легендарният актьор Пиърс Броснан навърши 67 години и сподели мила снимка, с която благодари на приятелите си за техните пожелания. Благодарности и признателност за още една година заедно той отправи и към своята съпруга от 18 години Кийли Шей Смит. На снимката двамата се целуват, а Броснан написа:

„Благодаря ти за луната и слънцето и за всички дни, прекарани заедно, Кели, мое сърце. Имах страхотен 67-и рожден ден. Благодаря на всички за пожеланията.“

Кийли също сподели снимката, към която добави пожелания за съпруга си.

„Честит рожден ден на моя нежен възрожденец @piercebrosnanofficial. Пожелавам ти любов, щастие и още много пътувания около слънцето.“

Освен рождения ден на актьора, семейството имаше и друг повод за празнуване през последните дни – дипломирането на техния 23-годишен син Дилан, което се случи онлайн заради пандемията от коронавирус.

Пиърс Броснан и Кийли Шей Смит имат и 19-годишен син Парис. Актьорът е баща и на 36-годишния Шон от първия си брак с Касандра Харис, която умира през 1991 година от рак на яйчниците. Броснан осиновява нейните 2 по-големи деца Кристофър и Шарлот, след като биологичният им баща умира. Шарлот умира през 2013 г. от същия рак, от който и нейната майка.