Изборът на перфектна почивка не толкова лесно. Сред многото предложения от туристическите фирми, хората започват да се колебаят къде по-напред да отидат. Това да съчетаеш удобството, приключенския дух и невероятните изживявания, не е само мечта. Предлагаме ви 10 вдъхновяващи дестинации, които ще ви оставят впечатление за цял живот.

1.Преоткрийте щастието в Бутан
Хималайското Кралство Бутан е едно от най-щастливите места в света. В тази страна приоритетите на лидерите е общото национално щастие. Въпреки че е една от най-слабо развитите страни в Източното полукълбо, страната е на осмо място сред 20-те най-щастливи нации. Когато посетите Бутан, която граничи с Китай и Индия, ще почувствате усещане на задоволство от невероятната природа, екзотичните каменни сгради, оризищата. Мястото, което задължително трябва да посетите, е монашеския манастир Гангтей. Той е разположен в долината Паро, където може да отседнете в малки хотели, от които се разкрива прекрасна гледка.

 

2.Сафари в Индия
Индия винаги е притегляла туристите със своята история, култура, храна, красота и т.н. Но Индия не е място, в което да оставите навигацията настрана и да пътувате през хаоса на провинцията. В страната се организират индивидуални пътувания, които ще ви отведат от модерната суматоха на Делхи и скъпоценните пазари на Джайпур. Плаващият дворец на Удайпур, бенгалските тигри в Национален парк, возенето на слон, плаване по свещената река Ганг, пазаруването в лабиринтите на Мумбай – това малко от незабравимите изживявания, които ще ви предложи Индия.

 

10 идеи за евтин меден месец >>