На 20 септември в ефир на bTV стартира първият по рода си комедиен таблоид у нас: "Папараци – ново 20!". Уникалното шоу, което няма аналог в телевизионния ефир у нас, ще постави родните звезди отново в центъра на вниманието, но гледната точка този път ще бъде различна и… хумористична.   

В изцяло новото собствено студио ще влезе една от най-емблематичните водещи у нас - Мария Игнатова. Тя е подготвила специална селекция от "20-те въпроса на Мария Игнатова", които ще бъдат в основата на нейните срещи-разговори с гостите й. Чаровната водеща обещава да разкрие тайните на звездите, но по един непринуден и приятелски откровен начин.

Актьорът Даниел Пеев - Дънди е най-уникалното "ново 20" в комедийния таблоид. Основната задача на ко-водещия е да изненадва Мария всеки път и да даде още един поглед към госта в студиото. Дънди ще бъде всичко, което се налага да бъде в предаването – роля, която той с усмивка и чувство за хумор е готов да изпълнява.   

Дънди ще има и своя рубрика в специалното дигитално съдържание на "Папараци – ново 20!" в сайта btv.bg. Той ще дава съвети на хората как да се справят със светския живот, например. 

В интернет пространството феновете на шоуто ще могат да гледат още популярната рубрика "Hate park" и специалните срещи на Бети Методиева с гост звездите преди и след участието им в "Папараци – ново 20!"

Хитовата рубрика "Мирон става ВИП" ще продължи да бъде основен акцент в "Папараци – ново 20!", чийто продуцент е "Междинна станция". Историите на изрусения интелектуалец, който търси смисъла на съществуването на светския елит, ще бъдат още по-колоритни и парадоксални.