Наскоро 62-годишният актьор Том Ханкс се оказал в неприятна ситуация, след като не могъл да си купи бира. Причината била, че нямал гривна, удостоверяваща, че е пълнолетен.

Това се случило на музикален фестивал в Калифорния. Когато актьорът поискал бира и отишъл до мястото, откъдето може да си купи, му било отказано.

Ханкс много се възмутил, че не му позволяват да си вземе разхладителната напитка, след като очевидно не е непълнолетен, но жените на щанда отказали категорично. Спорът продължил 20 минути, през които Том Ханкс дори опитал да подкупи жените с билети за премиерата на предстоящия филм „Играта на играчките 4“.

„Трябва да им призная на тези жени – не поддадоха. Предложих им дори да дойдат на премиерата с мен, но не успях да ги изкуша. В крайна сметка, половин час по-късно, вече имах гривна и успях да си купя бира.“ – това сподели самият Ханкс в предаването на Елън Дедженерис.

Снимка: Getty Images

Сцената се разиграла на музикалния фестивал в Индиоу, Калифорния, в който участвала съпругата на актьора, певицата Рита Уилсън. Рита, която е родена с името Маргарита Ибрахимова, има български корени и е помагала на съпруга си за филма „Терминалът“, в който героят на Ханкс говори на български.