Изпращането на трудната 2020 г. се превърна в събитие. Целият свят таи надежда, че новите 12 месеца ще ни донесат предимно приятни мигове! А българските спортисти празнуваха края на тежкия период от Малдивите до Монако.

Чао, чао, 2020-а, която ни отне публиката на спортни събития, куп важни състезания като олимпийските игри и световното първенство по футбол (пренасрочени за 2021 г.)! Няма да липсваш нито на нас, нито на тях!

Двете големи български футболни звезди – Христо Стоичков и Димитър Бербатов, предпочетоха да са с най-близките си. Камата и внучката му Мия направиха обращение пред камината.

А Бербатов прегърна своята любима Елена и двете им дъщери Деа и Елиа в полунощ.

Въпреки строгите ограничения при пътуванията, звездите от Първа лига успяха да отскочат до модерни дестинации.

Али Соу и Валентин Антов от ЦСКА се насладиха на луксозния Дубай в компанията на своите красиви половинки.

Николай Михайлов и любимата му Николета се сбогуваха с 2020-а на Малдивите. Естествено, не липсваха и провокативни снимки, напълно в унисон с горещото време. 

Кирил Десподов от "Лудогорец" предпочете домашния уют и остана в родния си град Кресна и с най-близките си.

Боксьорът Тервел Пулев посвети последните дни от 2020 г. на семейството си. В последното селфи за годината до него с широки усмивки са съпругата му Дияна и синовете им - Калоян и Аспарух.

Знаем, че Ивет Лалова пристигна у нас, за да посрещне новата година. Но не загърби тренировките. Все пак вече сме в олимпийска година!

С усмивки и на крилете на любовта момичетата от националния ансамбъл по художествена гимнастика атакуват новите 12 месеца!

Вижте повече от видеото в сайта на bTV Новините.