По всичко изглежда, че личният живот на Дженифър Лопес е в хармония с професионалните й успехи пред камера. След множество неуспешни и краткотрайни връзки актрисата най-после е намерила човека до себе си. Той се казва Куук Марууни, директор на арт галерия в Ню Йорк и представляващ творци на изкуството и за разлика от предишните гаджета на носителката на „Оскар“, е съвсем обикновен човек.

Представител на 28-годишната актриса е потвърдил пред списание People, че тя и Куук са се сгодили. Така че новините са си съвсем официални.

Дженифър и 34-годишният Марууни са били забелязани да празнуват годежа си в известен френски ресторант в Ню Йорк, като на пръста й блестял пръстен с огромен диамант.

Двамата се срещат от юни миналата година. От тогава двойката е забелязвана често да се разхожда на публични места и да споделя пред всички прегръдки и интимности. Освен това актрисата и арт мениджърът често си организират романтични бягства. В началото на връзката им те пътували до Париж, а по-късно и до Рим през август. 

Честито!