Петима от най-обещаващите български дизайнери ще покажат предложенията си за новия сезон и да поговорят за това как се развива модата в България и какво още има да научи българката за личния стил.

Николай Божилов, Нева Балникова, Мила Атева, Боян Кузески и Аргир Коватлиев се включиха в проекта, като всеки от тях показа три специално селектирани нови визии.

За талантливите хора тук все още са затворени „големите врати“, все още не можем да ги възприемем лесно, за да ги оценим подобаващо. Но има надежда“ - смята Боян Кузески.

Хубавото е, че едно младо поколение от български дизайнери се развива и твори и ако то не бъде подкрепено от инвеститори, медии и общество, в България няма да има никаква мода“, е мнението на Николай Божилов, който преди две години спечели конкурса Triumph Inspiration Award. Николай посъветва българските дами да имат индивидуален стил и да не се страхуват да го разнообразяват.

Мила Атева пък смята, че след като навърши 30 и малко отгоре, българката решава, че "финалът е близо и няма много смисъл да се грижи за външния си вид."



Още за това кои са техните клиенти, какво ги вдъхновява и докъде се простират амбициите им, четете в новия брой на списаниe JOY.

На корицата на майското издание е сияещата Дженифър Анистън, на която това лято вероятно предстои сватба. Звездата от „Приятели“ е част от репортажа за най-щастливите звезди в Холивуд, които с удоволствие споделят житейската си стратегия. Сред останалите дами, които разкриват как са проправили своя път към щастието и как поддържат хармонията си, са Джесика Алба, Дженифър Лопес и Ким Катрал.