Григор Димитров и Лолита Османова наистина са заедно. След известно време на спекулации, българският тенисист публикува стори в Инстаграм, а на снимката е прегърнал русокосата красавица.

Снимката изглежда е направена на "Моста на влюбените" в Анеси, един от най-красивите средновековни градове на Франция. Историческият му център е опасан от канали.

За връзка между Димитров и дъщерята на руски олигарх се заговори още на турнира във Виена, когато Лола гледаше мачовете му от неговата ложа и се радваше на успехите му.

Снимка: Instagram

Наскоро Димитров, който завърши сезон 2020 на 19-о място в световната ранглиста по тенис, публикува редица снимки от разходка из красиви места, предоставящи живописни гледки.

Феновете му обаче заподозряха, че не си почива сам, а с Лолита, тъй като в нейния профил в Инстаграм кадрите бяха от подобни локации.

Снимка: Instagram

Лолита е на 25 години. Нейният баща Елдар Османов има бизнес в сферата на енергетиката. В публикации от последните години се казва, че компанията му не е в цветущо състояние и дори е подведен под съдебна отговорност за монопол.

Още за новата жена в живота на Григор Димитров може да прочетете на btvnovinite.bg: