Актрисата с български корени Нина Добрев прекара уикенда в болница след тежка алергична реакция. Това съобщи приятелката ѝ Джулиан Хъф, която е танцьорка и съдия в предаването „Америка търси талант“. От нейните съобщения в Инстаграм става ясно, че посещението на Джуалиан в дома на Нина е било напълно случайно и е чист късмет, че другата жена е успяла да помогне на пострадалата да стигне до спешното отделение.

Джулиана Хъф не издаде веднага самоличността на човека, с когото е отишла в болницата, а предизвика почитателите си да се опитат да познаят и в следващата си публикация в Инстаграм, съобщи, че повечето хора са се досетили.

Изглежда Хъф е опитала да помогне на лекарите в опитите им да подобрят състоянието на звездата от „Дневниците на вампира“. „Мама Джей се грижи за теб… кристали и всичко останало“, написа тя на снимката на Нина в безпомощно състояние. Върху одеялото ѝ се виждат различни камъни и кристали.

Някои от почитателите на танцьорката не намериха поведението ѝ в тази ситуация за много адекватно. Това правят добрите приятели – снимат те, когато ти е най-зле“, иронично написа един от потребителите в Инстаграм.

Нина Добрев и Джулиан Хъф
Снимка: Getty Images

Нина Добрев също коментира състоянието си и успокои феновете: „Това е нещо рутинно, случвало ми се е много пъти, защото имам доста алергии. В зависимост от това колко е сериозна реакцията, може да изпадна в анафилактичен шок.