Канадската актриса с български корени Нина Добрев също се е изолирала в дома си, но вместо да ни показва свои снимки без грим, как готви или се забавлява на дивана пред телевизора, тя споделя със своите фенове в Инстрагам, че си мечтае за едно друго място, на което скоро е била - Африка. И вместо да ни споделя кадри от дома си, тя ни засипва с такива от своето сафари преди няколко седмици в топлия континент.

„Панорама. Дом далеч от дома. Мечтая си да бях под карантина в Сингита вместо в моя дом“, написа към една от снимките Нина.

А Сингита се намира в Южна Африка и в превод името означава „място на чудесата“. Смята се, че предлага едно от най-добрите сафари изживявания на континента. Представлява курорт с луксозни вили в африканския национален парк Крюгер и предлага всичко за пълноценен престой там. Именно от там са повечето снимки, които Нина Добрев споделя, включително и няколко от ваната.

„Да се изкъпеш или да не се изкъпеш? Това е въпросът“ - Шекспир.
Ти си под карантина. Какво друго ти остава да направиш, Защо не?“

Разбира се, преди седмица 31-годишната актриса се присъедини към всички известни личности, които призоваха да си останем у дома, да носим маски и да се пазим в специален пост в социалната мрежа.