На премиерата на филма „Да бягаш с дявола“ почти никой не можа да познае веднага една от звездите в него. Никълъс Кейдж е променил коренно стила си и донякъде е заприличал на бездомник, което може би се дължи на приключването на краткия му брак преди няколко месеца.

Кейдж, когото хората са свикнали да виждат прилежно избръснат и подстриган, сега се появи с гъста и неподдържана брада. Актьорът беше облечен с мръсно протрито яке с дупки и петна по яката. Не е ясно защо актьорът е преценил, че е добра идея да се появи на червения килим така, но видът му не е свързан с новия филм.

Снимка: Getty Images

В „Да бягаш с дявола“ Никълъс Кейдж играе заедно с Лорънс Фишбърн (Морфей от „Матрицата“). Двамата са наркотрафиканти, които работят за могъщ картел и се опитват да се изплъзнат на властите. Кейдж играе персонаж, наречен Готвача.

55-годишният актьор подаде молба за анулиране на брака с четвъртата си съпруга едва 4 дни след сключването му. Мотивите му бяха, че е бил пиян, когато е взел решението за бързата сватба в Лас Вегас и че новата му съпруга се опитва да му вземе парите. Съдът призна мотивите за основателни и анулира брака, но сега бившата „госпожа Кейдж“ в момента съди актьора, тъй като смята, че ѝ се полага да получава издръжка.

От май тази година почти никой не е виждал Никълъс Кейдж извън дома му. Неотдавна актьорът каза, че умишлено се опитва да избягва публични места, след като малко след развода в интернет се появи видео, на което се вижда как почерпеният Кейдж пее в караоке бар.