Барабанистът Мат Соръм, който е най-известен с участието си в легендарната рок група „Guns N' Roses“, разкри, че ще става баща за пръв път. Музикантът е на 60 години и сподели снимка с бременната си съпруга, която е на 36:

„Изключително щастливи сме заради това, че Бог ни подари малко момиченце“, написа той в Инстаграм. „Нито едно от всичките ни приключения, които имахме късмет да преживеем, не може да се сравнява с радостта най-после да създадем наше собствено семейство. Вълнуваме се, че ще покажем на детето си всички невероятни приключения, които животът ще предложи.“

Мат Соръм и съпругата му Ейс Харпър се ожениха през 2013 г. Те нямат други сеца и са развълнувани. Не е нечувано рок легенди да имат деца като по-възрастни, но рядко това става за пръв път на 60-годишна възраст.

Освен с „Guns N' Roses“, Мат Соръм е свирил също и с „Velvet Revolver“ и „The Cult“. Той също така е и барабанист на групата „Hollywood Vampires“, част от които са Джони Деп, Алис Купър и Джо Пери. „Hollywood Vampires“ трябваше да дойдат в София през септември миналата година, но концертът им беше отложен с една година заради COVID-19.