Медии и фенове стигнаха до единен извод относно това колко педантична и капризна е Нейно кралско височество херцогиня Меган Маркъл, след като стана ясно, че в рамките на три месеца тя е сменила три бавачки за малкия Арчи, който се роди на 6 май. И това съвсем не е прецедент - всички си спомняме добре как Меган уволни личната си асистентка след 6 месеца работа. На фона на този факт събитията от последните месеци не са никак учудващи.

Британският The Sun посочва, че първата детегледачка е била освободена от Меган и Хари, а втората се задържала само няколко дни. Сегашната трета поред служителка обаче била наречена от херцогинята „божи дар“. Бившата актриса имала възможност да тества способностите на новата бавачка, придружавайки младото семейство, което преди няколко дни беше на почивка в столицата на Лазурния бряг – Ница, където отседна в къщата на Елтън Джон.

Снимка: Getty Images

Новата жена, която помага на Меган в грижите за Арчи, била изключителен професионалист с години опит и се вписала много добре в кралското семейство. Тя се отнасяла чудесно с бебето, а Хари и Меган били много доволни от нея, пишат още британските таблоиди.

Снимка: Getty/Instagram

Новата детегледачка ще придружи кралската двойка и малкия Арчи по време на пътуването им до Африка следващия месец.

В последните месеци Хари и Меган се впуснаха в истинска надпревара по наемане на нови служители в това число на икономка за дома им Фрогмор Котидж и нов личен секретар.

Само за сравнение – около Уилям и Кейт никога не се е шумяло толкова по повод наемане на нов персонал. За трите им деца се грижи една-единствена жена. Тя е наета чак когато първото им дете принц Джордж навършва 8 месеца.