Едно от най-свежите и обещаващи имена на българската музикална сцена – Михаела Филева е красивата дама, която блести от корицата на първия за 2014-а брой на списание Grazia.

Очарователната изпълнителка грабна наградата в категория музика в конкурса „Жена на годината 2013“ и споделя, че тепърва започва да развива своя потенциал.

Младостта е горивото, което те пали да искаш още и още да се развиваш и да твориш“, казва Михаела. Певицата споделя, че иска работата й да говори за самата нея и е щастлива, че не и е нужно да афишира личния си живот в медийното пространство.

Припомнете си кои са дамите, спечелили "Жена на годината" в своите категории>>

Музиката ме вдъхновява да търся и откривам любовта, а любовта – да търся и да откривам вдъхновение за музиката“, казва певицата и си пожелава през новата година още повече хора да оценят това, което се случва на българската поп сцена.

Жените, които ни вдъхновиха през 2013 г. >>

В януарския брой на Grazia ще откриете специална фотосесия с всички победителки в конкурса „Жена на годината 2013“, интервю със Светослав Колчагов – българинът, който покорява света на модата, както и модните и бюти тенденции, с които да започнете годината.