Той е роден на 14 юни 1960 г. в София. Завършил е МИО в УНСС и журналистика в Софийския университет. От дете тренира футбол в ЦСКА, но обича и тениса. В момента е един от известните български спортни журналисти и е почти невъзможно да не сте чували името му. Жени се за своята половинка през 2004 г., а през 2007-а им се раждат близнаци – момче и момиче. По професия съпругата му е фармацевт.

Успяхте ли да познаете кои са те? Да? То тогава не губете време и оставете своя коментар под статията, за да участвате в томболата за нашите награди.

Коментирането може да се случи по два начина - ако сте регистриран потребител в сайта Ladyzone.bg или чрез приставката на Фейсбук за коментиране.

За верни ще се считат само отговори, в които присъстват и двете имена. Верните отговори можете да оставяте до 00:00 часа на 2 февруари 2019 година.

А ето и каква награда може да спечелите:


- 1 брандирана чаша с логото на Ladyzone

Снимка: LadyZone.bg

- 1 двойна покана за постановката „Женитба“ в театър София (дата по избор)

В началото на другата седмица ще изтеглим на томболиен принцип един от вас, който е дал верен отговор на въпроса ни. С него ще се свържем, за да уточним коя от двете награди предпочита да му изпратим. Успех на всички!