Тя е едно от емблематичните имена на българската естрадна музика през миналия век. Родена е на 1 май 1957 г. в София. Учи в Българската държавна консерватория в Естрадния отдел. Тогава участва във вокалното трио „Обектив“. През 1987 г. печели голямата награда на международния фестивал в Улан Батор, Монголия. Популярността й през 80-те години дотолкова нараства, че тя става единствената българска певица, която прави концертите си на стадиони. Съпругът й е композитор и неин спътник както в живота, така и в музиката, която прави. Двамата имат близначки – Йоана и Весела.

Снимка: btv.bg

Успяхте ли да познаете коя е двойката от снимката? Ако да, то не губете никакво време и оставете своя коментар под статията, за да участвате в томболата за нашите награди.

Коментирането може да се случи по два начина - ако сте регистриран потребител в сайта Ladyzone.bg или чрез приставката на Фейсбук за коментиране.

За верни ще се считат само отговори, в които присъстват и двете имена. Верните отговори можете да оставяте до 00:00 часа на 19 януари 2019 година.


А ето и каква награда може да спечелите:


- 1 брандирана чаша с логото на Ladyzone

Снимка: LadyZone.bg

- 1 двойна покана за постановката „Женитба“ в театър София (дата по избор)

В началото на другата седмица ще изтеглим на томболиен принцип един от вас, който е дал верен отговор на въпроса ни. С него ще се свържем, за да уточним коя от двете награди предпочита да му изпратим. Успех на всички!