Жените често се опитваме да се харесаме на мъжете по всевъзможни начини - от обличане, през грим и прическа, някои от нас дори разчитат, че любовта на мъжа действително минава през стомаха и прекарват часове в кухнята. Други се стараят да удовлетворят мъжа си в интимно отношение...

Ladyzone направи собствено проучване сред различни по възраст мъже. Вижте какво всъщност е важно за тях...

Марин, 22: Трябва да ме прави щастлив. Слабо място ми е момиче да ми готви, но дори и да е най-добрата готвачка, ако ме прави нещастен, няма смисъл. Ако я погледна в очите и виждам там спокойствие и ме кара да се усмихна, нищо друго няма значение.

Антон, 34: Важно ми е жената до мен да мен да ме подкрепя. Независимо в каква ситуация ще изпадна - финансови несгоди, възходи, падения... Трябва да усещаш сигурност и безконечна любов.

Митко, 56: Да се грижи за мен. И аз да се грижа за нея.

Александър, 21: Да е склонна да експериментира в леглото.

Станислав, 24: Трябва да може да води интелигентен разговор, да е достатъчно независима, за да може да оцелее и сама, да може да се отпуска и да се забавлява. 

Теодор, 46: Жената трябва да бъде глава на семейството наравно с мен. Но не по този стабилен начин, по който го прави мъжа. Дамите са нежни и начина, по който те управляват семейство, е изключително пленяващ - с нежност, с емоция, с любов. Дори когато са строги, те го правят някак нежно.

Никола, 25: Да бъде чувствена, да ме подкрепя, да е силна. И трябва да може да мрънка - иначе не е забавно! Важно ми е да може да готви мусака, да е инициативна. Искам да можем да експериментираме заедно във всяко отношение.

Стефан, 15: Да може да играе Playstation.

Валентин, 31: Не ми е важно жената да може да готви - вече не живеем в патриархат, домакинските задължения се разпределят наравно. Важна ми е нейната емоционална подкрепа. Да чувствам с нея безспорна сигурност, но да ми дава и тръпка.

Деян, 24: Искам някой да умее да ме прави щастлив. Най-важното за мен е да ми е вярна, да не изневерява. Мразя лъжата, всичко друго е поправимо. Не ми трябва много - вярност, уважение, интелект, широкоскроеност.