Мария Илиева пя на сватба
Поп-кралицата на българската музика Мария Илиева пя на сватбата на семейство Аксения и Максим Боневи. Гостуването и музикалните изпълнения на певицата бяха специалната изненада на майката на младоженаца – мария Бонева. Мария Илиева поздрави всички с няколко от най-хитовите си песни. Освен нея, гостите на тържеството весели Гъмзата. Водещи на церемонията бяха Боряна Баташова и Теодор Тодоров-Тео. Двамата смениха няколко различни тоалета по време на вечерта. В по-късните часове от купона Тео дори хвана микрофона и изненада всички с две музикални изпълнения, едно от които бе в дует с младата изпълнителка Ренета Ганева.

 

Йордан Йовчев сложи очила
Олимпийският медалист направи това в подкрепа на кампанията на KWIAT за профилактика на детското зрение. Пред фотообектива талантливите деца, които му партнираха, смениха различни модели очила и демонстрираха част от своите умения, с които са завоювали отличия от международни турнири и много златни медали.

Снимка: КК От игла до конец

Петя Дикова никога не иска автограф и не си прави селфи с гостите си
Водещата на предаването COOL...T по bTV сподели в интервю за сп. Cosmopolitan, че никога не би взела автограф от известните личности, които интервюира. За нея това е свръх непрофесионално. Водещата нямам снимки с хората, които интервюира, но помни всяка среща с тях. Особено скъпи са й интервютата с Леда Милева, Петко Бочаров, Том Джоунс и QUEEN.