Дори по време на ваканцията си в Капри музикалната супер звезда Марая Кери остана "шик" до последния детайл. Докато се наслаждаваше на разхлаждащо плуване в Средиземно море, дивата отново беше покрита с блясък - в случая с блестящ бански костюм.

След като отпътува за Сицилия за модното ревю на Dolce & Gabbana, Марая Кери пристигна в Капри, като певицата сподели няколко мига от италианската си почивка в социалните мрежи.

Американската звезда сподели в Инстаграм профила си снимки и видео, докато плува във водите край Капри, като певицата се разхлаждаше в Неаполитанския залив в черен гащеризон с пайети и дълги ръкави и дълбоко деколте.

Преди десет дни 53-годишната певица се появи в Сиракуза на първия ред на шоуто, организирано от Dolce & Gabbana. Към Марая Кери се присъединиха и други знаменитости като Шарън Стоун, Дрю Баримор и Хелън Мирън.

Децата на Марая Кери също участват в шоуто: Монро и Марокан (11 г.), родени от предишния ѝ брак с Ник Кенън. Днес Марая Кери има връзка с 39-годишния танцьор Брайън Танака.