Едно голямо щастливо семейство! Мадона и бившият й съпруг Гай Ричи не приключиха брака си през 2008 г. в цветущи отношения, но каквато й горчилка да е съществувала помежду им, изглежда сега я няма. Двамата се събраха в петък, 12 юли, и отново в събота, 13 юли, за да отпразнуват ритуала „бар мицва“ на сина си Роко – радостно събитие за всички.

Същинската церемония се състоя в съботния ден в центъра Кабала (Kabbalah), в Ню Йорк, но цялото семейство се събра предходната вечер, за да си направят нещо като предварително парти. Мадона и Гай се държали много сърдечно и изглеждали много горди с биологичния си син Роко, който се появи на бял свят на 11 август, 2000 г. 

Мадона, Гай, Лурдес и Роко, Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Мадона, която е майка също на 16-годишната Лурдес и осиновените от република Малави – Дейвид и Мърси, беше женена за филмовия режисьор Гай Ричи в продължение на 8 години. Това й е втори брак, тъй като през 1989 година се развежда с талантливия Шон Пен.

Всъщност религията Кабала, която Мадона приема след раждането на Лурдес е първоначално разработена изцяло в сферата на еврейската мисъл и кабалистите често използват класически еврейски източници, за да обяснят и покажат своите езотерични учения. 

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

По време на брака си с Мадона, Ричи е редовен член на Кабала център в Лос Анджелис, където бившата му съпруга е съосновател. Духовният му водач издава, че Ричи претърпява обрязването по искане на Мадона, за да се придържа към кабала традицията. Но тази информация не е потвърдена.

Сега Мадона има връзка с един от танцьорите си – Брахим Зайбат, а Ричи гледа двете си деца от модела Джаки Ансли. Двамата започват връзка през 2010 г. и много скоро тя забременява с малкия Рафаел. След като се сдобиха и с 8-месечна дъщеря, се сгодиха и вече очакваме сватба. 

Гай Ричи и Джаки Ансли, Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Един от пикантните коментари на британския актьор относно брака му с Мадона беше: „Често беше като сапунена опера, но се радвам, че го преживях. Наслаждавах му се и не съжалявам. Всъщност беше доста позитивно. Гледайки децата, които произлязоха от него, не мога да си представя друг житейски път.“