Любо Нейков, Ани Лозанова и Васил Найденов ще бъдат специалните гости в първото издание на новото токшоу по bTV тази неделя (18.11) от 12:30 часа.

На „Високи токчета” се пристъпва бавно, но с много грация и стил. Жената изглежда силна и недостъпна, но същевременно крехка и нежна. Дали това обаче е достатъчно условие да предпочете официалната висока обувка пред удобството на кецовете? Какво е мнението на съвременния мъж и кога държи жената до него да бъде задължително на висок ток? Това ще ни покажат и разкрият четирите водещи Юлияна Дончева, Людмила Филипова, Ива Дойчинова и Гери Гочева в първия епизод на новото лайфстайл токшоуто по bTV „Високи токчета”.

Коя е песента, която Васил Найденов за първи път е изпял с кецове и как е получил прякора си? Как Любо Нейков се справя с високия ток, когато ролята му го изисква? Защо на Ани Лозанова скоро ще й се наложи да обуе спортни обувки и готова ли е да го направи?

Юлияна, Людмила, Ива и Гери дискутират, спорят и разговарят дали финансовата криза наистина е скъсила тока. Защо едни от най-успелите, вдъхващи респект жени като Маргарет Тачър, Меделин Олбрайт, Ангела Меркел и Надежда Нейнски, слизат от токчетата и маскират сексапила си със строги костюми и мъжки тип прически?

Отговорите - тази неделя, от 12:30 часа в първото издание на "Високи токчета" по bTV.