Жана Бергендорф с изключителна визуална промяна, но гласът й е все още толкова невероятен.

Певицата има участия в различни столични барове и локации. А изпълнението й на „I will always love you“ на Уитни Хюстън буквално припомни на всички какво наистина значи понятието "винаги". Жана винаги ще има зверски добър глас! 

За пореден път обаче изпълнителката е с променена визия. Певицата отново е сменила своята прическа. Този път тя е с къса руса коса и има бретон. 

Припомняме, че преди време поп певицата сама призна за проблемите си с наркотиците.

В началото на 2016 г. беше задържана в столицата за употреба на кокаин. Тогава изпълнителката на хита „Самурай“ стана причина за катастрофа, след която се установява чрез полеви тест наличие на кокаин. Тогава тя бе задържана за 24 часа.

Година по-рано певицата бе откарана с патрулка след битов инцидент в дома ѝ. Тогава в апартамента ѝ бе намерена „тревна маса“, но адвокатът ѝ бе категоричен, че не е нейна.

По-късно през 2016 г. Жана направи самопризнание в национален ефир за вземането на кокаин в популярно риалити, в което влиза, „за да спре“.

„Най-важното ми е да спра кокаина. Знам какво съм си причинила. Трябва да ме оперират, защото главата ми е пълна с гной и затова толкова ми тече носът. Всичко е от кокаина“, коментира тогава тя.