Привлекателен, артистичен и с чувство за хумор! Това е перфектната формула, която от bTV откриват в новия водещ на късното шоу – Николаос Цитиридис.

„Пет дни преди старта, повече от всякога сме сигурни, че той е човекът за шоуто. Както обикновено при такива важни продукции, преминахме през обстоен кастинг процес - проведохме десетки кастинги, видяхме прекрасни кандидати с различен бекграунд. Но това, което търсехме, беше комбинацията от всичко, което те предложиха. И именно това открихме у него“, отбелязва Ангелина Белчева, директор Локални продукции в bTV.

Николаос е роден в Атина, но от 5-годишен живее в България„От Атина се преместих… в Овча Купел, което, предполагам знаете, може да бъде много стресиращо за едно дете. Днес много ми се ще да видя реакцията на старите ми приятели от квартала, когато пуснат телевизора и ме видят. Сигурно ще си кажат "А, гърчина". Много си играхме като малки. Любимата игра се казваше "Всички върху гърчина". Много е семпла - трябва ти гърчин и всички да са върху него“, с типичното си чувство за хумор отбелязва Нико.

Учил съм тук, следвал съм тук. Работил съм на строеж, бил съм аниматор на деца“, споделя още той.

Завършил е журналистика в СУ „Климент Охридски“. Има силен интерес и към историята на България, и към актуалните събития в страната, което му помага бързо да открива важните теми за всички зрители.

Бил е радиоводещ, репортер в онлайн медии, сценарист и блогър. Като журналист печели наградата „Валя Крушкина – журналистика за хората“ за 2014 г. От 2016 г. се занимава със стендъп комедия, като само досега има над 300 представления в цялата страна. Първоначално Николаос става сценарист в продукционния екип на bTV през 2019 г., работа, която ще съчетава вече и като водещ на вечерното шоу.

Не пропускайте старта на една от най-мащабните български развлекателни продукции на bTV за 2020 г.Шоуто на Николаос Цитиридис тръгва в ефир в понеделник, 27 януари и ще се излъчва всеки делник от 22:30 до 23:30 часа.

Какво научихме още за Николаос

И още: