Трудно е да си представим актьори, които да влязат в ролите в летния блокбъстър, но всички тези известни лица са били в преговори за място в света на „Барби“.

Вижте десетте актьори, които са се разминали на косъм с роля в „Барби“. Причините са от конфликти в графика до творчески различия, сочи People.

1. Ейми Шумър

Снимка: Instagram

Емблематичната кукла през 2016 г. играе Ейми Шумър във филм на Sony Pictures. Тази версия на филма се провали и правата се оказаха в Warner Bros. „За съжаление, вече не съм в състояние да се ангажирам с „Барби“ поради недоразумения с графика на работата ми“, заяви тя, когато напускаше през 2017 г. По-късно Шумър обясни че напуска заради творческите различия.

2. Ан Хатауей

Снимка: Instagram

„Ан Хатауей е в преговори да се присъедини към филма в главната роля“, сподели The Hollywood Reporter. „Тя е перфектна! Нямам търпение да я видя!“, написа Шуимър след като видя новината в социалните мрежи.

3. Тимъти Шаламе

Снимка: Instagram

Тимъти е избран за специална роля в „Барби“, споделят режисьори. „Без тях се чувствах сякаш правя нещо без децата си“, обяснява Гервиг.

4. Сърша Ронан

Снимка: Instagram

„Трябваше да направя епизодична роля, защото живея в Лондон“, призна Ронан. „Имаше цял персонаж, който щях да изиграя. Бях много разочарована, че не можах да го направя“, допълни тя.