Несъмнено Виктория Бекъм е емблематично и влиятелно име – както за музиката, така и за модата. Но това, което я прави още по-влиятелна и вдъхновяваща, не са нито тоалетите й, нито чантите, нито песните й, а това, че не се притеснява да захвръли лъскавите си дрехи и да се потопи в атмосферата на селския живот в Кения. В момента 43-годишната футболна съпруга се намира в африканската държава, където е на обиколка, свързана с благотворителния проект BoxGirls. Впечатленията си от срещите с местните хора тя сподели в Инстаграм.

Виктория облече бяла тениска и тесни дънки и показа завидни умения в боксирането.

 По време на пътуването си до Кения бившата спайска се срещна и с млади момичета и не скри колко е развълнувана, споделяйки във видео „Много е интересно, момичетата имат големи мечти. Стоя до бъдещи адвокати, доктори, инженери, артисти и хирурзи.“

В столицата на африканската държава Найроби Виктория показа сладко видео с бебето Дейвид, което по думите й очаква да се сдобие с жизненоважни ваксини.

Радваме се, че още една известна личност излиза от комфортната си зона на скъпите удоволствия, марковите дрехи и луксозните къщи, и не се притеснява да се понацапа с малко кал.