За голямата любов, приятелството и детските си години ще откровеничи водещата на „Тази неделя” Лора Крумова. Кога? В събота, 19 февруари, от 11:00 часа в предаването „Търси се…”, само по bTV.

Каква е Лора Крумова извън екрана ще разкаже най-добрата й приятелка – журналистиката на bTV Генка Шикерова. Това ще е и първата среща на водещата в ток шоуто, от която зрителите ще научат, че познанството им датира от повече от 15 години. Генка ще разкрие, че приятелката й изобщо не обича показността и това е една от големите й професионални драми. Ще научим и как любовта е променила Лора .


Самата водеща откровено ще заяви, че връзката й със сегашния й приятел е „най-осъзнатата”, която е имала до момента. За срещата със Сотир, за промяната в нея и за любовта им, журналистката ще разкаже единствено в „Търси се...” тази събота по bTV.


Водещата на „Тази неделя” ще бъде приятно изненадана, защото Миглена и Нели са подготвили среща с нейната начална учителка. За първи път зрителите ще видят детските рисунки на Лора, които възпитателката й пази и до днес. Дали Лора е била отлична ученичка и дали е рисувала добре ще научите само в „Търси се…”, тази събота, 19 февруари, от 11:00 часа, само по bTV.