Тя има много прякори - Дарки, Дъщеря на нощта, Майката на звездите. Причината за всички тях обаче е една и съща - цветът на кожата й, който е изключително тъмен. 

Кудия Диоп е от Сенегал и е модел. Признава, че не винаги е била толкова уверена във външността си, колкото е в момента. Кудия редовно пуска снимки в профила си в Instagram, където има около 190 000 последователи. Като малка обаче цветът на кожата й често е бил причина за сълзите й. Постоянно я тормозели, обиждали и наричали с различни неприятни имена, защото кожата й е много по-тъмна от обичайното в Сенегал. С времето обаче Кудия намерила баланс с тази своя различност, с тази своя уникална черта и се научила да я използва за добро. тя вече не само не обръща внимание на негативизма, който понякога я заобикаля, а и искрено се забавлява.

Снимка: facebook.com/blackshouuw.swaag

"Моето черно е безупречно. Никога не съм бил така горда със себе си преди. Кожата ми никога не е била толкова хубава. Тя е тъмна и прекрасна. Никой не може да ме унижи просто защото моята черна кожа ще му изкрещи насреща!" 

С увереността си Кудия вдъхновява младите чернокожи момичета по целия свят да се чувстват комфортно в кожата си. Избелването на кожата е голям проблем в Африка и Азия, където милиони жени използват различни кремове с такъв ефект, за да се опитат да се доближат до тена, който е утвърден като стандарт за красота.

В момента Кудия живее в Париж и работи за като фотомодел по различни проекти. 

Снимка: facebook.com/blackshouuw.swaag