Преди броени дни един от колоритните участници във „Фермата“ 3 Станислав Ласкин се ожени за приятелката си Теодора. На сватбата присъствали 200 души, сред които и участници от третия сезон на риалити формата, с които той е запазил по-близки отношения - Гечо, волейболистът Владо Николов и финансистът Владо Каролев заедно със съпругите им. Фермерската група била допълнена още от Валерия, Марина, Яни и мама Галя.

През деня Станислав и още 15 близки приятели заминали за Червен бряг, за да вземат булката от родния й дом. Цялата група била облечена в народни носии и всички носели пушки, пистолети и саби. След като избили току що сменената външна врата на кооперацията, в която Теодора живее, Станислав спазил традицията да поиска ръката й и от родата – първо от баба й, след това от баща й и майка й.

Църковният брак на двойката се състоял в Царска Бистрица, в параклиса, който преди години цар Симеон построи за венчавката на дъщеря си княгиня Калина.

Гражданският ритуал бил изнесен на терасата на хотел в Боровец, където се състоял и сватбеният купон. Още в самото начало гостите се насладили на изпълнението на гайдари, тъпанджии и народна певица. Сред изненадите на вечерта бил фолклорен ансамбъл, а след рязането на тортата на сцената в залата излязъл Гъмзата с оркестъра си.
В тоалета на булката също присъствали народни елементи. Върху роклята си тя имала специална престилка, с която навремето момите се омъжвали за момците. Освен това на кръста си носела пафти, а на главата имала червен воал и венче.