Вече официално можем да кажем, че новият любим на Нина Добрев е Остин Стоуел. Двамата преминаха по червения килим, като двойка, повод премиерата на най-новия филм на Стивън Спилбърг - "Мостът на шпионите", състояла се в Ню Йорк.

Актрисата беше зашеметяваща в дълга черна рокля VERSACE. Не по-малко очарователният й партньор блесна с втален и елегантен черен костюм. В холивудската кино лента Остин Стоуел играе ролята на пилота Франсис Гари Пауърс.

Сред останалите знаменитости, преминали по червения килим за премиерата, бяха Том Ханкс, Ейми Райън, Алън Алда, както и режисьорът Стивън Спилбърг.

Сценаристи на "Мостът на шпионите" са Мат Чарман и братя Коен. Том Ханкс изпълнява ролята на юриста Джеймс Б. Донован. Героят му води преговорите за освобождаването на Пауърс, след като пилотът е свален над Съветския съюз през Студената война.

За първи път заедно влюбената двойка бе забелязана през май месец. Да не забравяме, че актрисата имаше страстна връзка с колегата си от сериала "Дневниците на вампира" Иън Сомърхолдър от 2010 г. до 2013 г.