Само преди 6 месеца актрисата Роузи Мак е нямала човек до себе си, била девствена и се придържала стриктно към плана си за сексуално въздържание, докато не се омъжи.

Всичко това се променило мнооого бързо, когато срещнала сродната си душа Джош Брейкс, омъжила се за него и забременяла. И всичко това се случило в краткия промеждутък от 9 дни.

„Никога не съм вярвала в любовта от пръв поглед. Тогава срещаш някого и просто знаеш, че това е той“, споделя Роузи.

21-годишната красавица е родена в Нюкасъл, Северна Англия, и е известна като дубльорка на георинята на Емилия Кларк в „Игра на тронове“ – Денерис Таргариен. Роузи се занимава също с пеене и писане на песни.

По отношение на решението за целомъдрие преди брака, синеоката актриса споделя, че се е вдъхновила от Адриана Лима: „Когато бях на около 14, четох материали за модела на Victoria’s Secret  Адриана Лима, тогава още си помислих, че е страхотно, че тя иска да се пази са съпруга си.“

През април тази година Роузи пътувала до Лос Анджелис по работа, свързана с писането на песни. Оказало се, че по същото време в Града на ангелите ще бъде и Джош Брейкс, с когото преди време си писали.  Решили да се срещнат и привличането между тях било толкова силно, че на третия ден започнали да говорят за брак.

На 6 ден вече били официално съпруг и съпруга. Булката се омъжила по джапанки и къса бяла рокля. Нямали халки, нито предупредили който и да било от роднините си. Първата брачна нощ дори не била в луксозен апартамент за младоженци. Двамата просто поръчали пица и гледали филм.

След време актрисата и певица била изненадана да разбере, че е забременяла в момента, в който срещнала Джош. Двамата планират да отпразнуват сватбата си догодина във Великобритания.