Както се казва – имаме новина! Всички дами, които са се надявали на вниманието на синеокия Симеон – долу ръцете, защото той вече има дама, която е откраднала сърцето му. 

 

Как се чувстваш и как така повелителят на арената с три победи в битки успя да загуби последната?
Чувствам се прекрасно. Дидо всъщност е един много силен играч, човек в разцъфтяваща възраст. В битките имаше доста голяма доза късмет – в една от решаващите битки той извади ключа си още с първия опит, аз също, но явно не бях максимално концентриран, защото в момента, в който трябваше да отключа сандъчето, аз го отключих, но не махнах катинара и се опитах да вдигна капака. Това ме забави с няколко секунди и това ми костваше победата в тази битка, защото разликата беше 70 стотни.

Предполагам, че след предаването жените ти обръщат по-голямо внимание. Така ли е?
В интерес на истината, да, което е напълно нормално.

Още във визитката си казваш, че търсиш любовта. Смяташ ли, че „Фермата“ ще ти помогне да я намериш?
Мисля, че съм я намерил. Бих казал, че „Фермата“ ми помогна да я намеря.

Значи имаме новина?! Тя фенка ли е? Какво ще ни издадеш за нея?
Да, запознахме се, благодарение на предаването. Няма да казвам името й, но не е българка.

Преди да знам, че вече има човек до теб, бях подготвила следния въпрос: българка или французойка?

Харесвам всякакви жени, без значение от националността, въпросът е да ми харесат.

Знаеше ли френски, преди да отидеш във Франция?
Когато започнах първата си работа във Франция, не разбирах френски, а трябваше да комуникирам с колегите и това ставаше на английски. Това, че комуникирах през повечето време на английски, ми попречи да науча по най-бързия начин френски. Но дойде един прекрасен момент, в който срещнах бившата ми приятелка , която е французойка и с която бяхме 2 години заедно и благодарение на нея успях да науча езика скоростно. Бих посъветвал всеки един, който иска да научи език, да си хване гадже и ще го научи адски бързо.

С колко неща си се занимавал, след като си напуснал България?

Тогава бях на 22 и започнах да мия чинии и да работя в кухня. Самата работа не е свързана само с миене на чинии, а и с помощ към готвачите, правене на заготовките и сервиза след това. След което станах помощник готвач, а после поех поливалентни постове – т.е. в един момент помагам в кухнята, в следващия кося ливада или чистя басейн.

Понеже много често в предаването те виждахме да си броиш нещо и да пресмяташ – какво е цялото това нещо с числата, откъде идва?
Интересувам се от квантова физика и от музика, и четейки теми за квантова физика и учейки се да свиря на пиано, исках да разбера защо определен тон се чува по-добре в комбинация с друг тон, а не с трети. Това може да се обясни именно с математика и физика. И аз направих връзката между музиката и физиката, където всичко е числа и вибрации. Забелязах, че при пианото, ако всеки един клавиш бъде настроен в тона ла, който е световен стандарт за настройка на музикални инструменти, така сборът от херцовете на всички клавиши на пианото е равен на 9. Забелязах, че дори в денонощието, в скоростта на светлината и в други явления има някаква закономерност. Когато всички тези закономерности се изразят в числа, се откриват определени зависимости, които са ми много интересни.

Последното ти хоби и занимание е диджейството. От колко време се занимаваш и кога го превърна в работа?
Да, това ми е хобито, занимавам се от 2011, но от 2015 реших, че искам с това да се занимавам в живота си, да организирам събития, да програмирам музика. Имал съм възможност да бъде диджей и в България, и във Франция, обаче е трудно да се прехранваш с музика в началото и затова ми се налага да работя и други неща. Не ми остава толкова много време, за да дам цялата си енергия на това мое хоби, но всеки свободен момент се опитвам да се развивам.

Организирането на събития обаче е съвсем различна и по-цялостна концепция от диджейството. Защо искаш да правиш и това?
Когато се занимавам с нещо, обичам да обхващам, искам да знам, да мога и да правя от А до Я всичко, свързано с това.

Как виждаш себе си след време?
Желая да видя себе си в България, организиращ готини събития и правещ хубава музика.