„Истуик” разказва историята на малкото провинциално градче в Нова Англия... и на три много различни жени, чиито мечти са на път да се сбъднат с пристигането на дяволски красив мъж...

Създаден по романа на Джон Ъпдайк и хитовия филм „Вещиците на Истуик”, тази комедийна драма разказва за три млади вещици, чиито магически сили са събудени, след като мистериозен мъж се премества в града – секси, тъмнокос и драматичен. Поредицата ще проследи възможността перфектният мъж наистина да бъде Дявола.

Историята започва така: когато Рокси, Кат и Джоана намират блестяща монета, която да хвърлят  във водата на градския фонтан на Истуик, едва ли си представят, че техните желания могат наистина да станат реалност. Рокси (Ребека Роумин), независим и прям творец, но също и самотна майка, копнее за някой нов в градчето, който да приповдигне духа й със своята сексуалност, богатство и признателност към изкуството. Кат (Джейми Рей Нюман), майка на пет деца, с глуповат и безработен съпруг, таи простичкото желание нещата да са различни и мечтае за някого, който да се погрижи за тази промяна. Джоана (Линдзи Прайз), завършва журналистика и е пълна с идеи, но също така е и доста нетактична. Тя иска от съдбата нещата, които смята, че наистина заслужава, като започва с промоции от типа на мъж, в когото е влюбена от години.

Първоначално трите дами не се познават особено добре, но странна среща в парка и няколко мартинита изглежда са перфектната предпоставка за бързо приятелство. Когато мистериозният и заможен непознат на име Дарил ван Хорн (Пол Грос) излиза на сцената на живота им, той ги въвежда в нови и магически измерения. Момичетата са на път да разберат значението на старата поговорка: „Внимавай какво си пожелаваш”...

Всяка събота и неделя от 28 август от 13:00 часа bTV Cinema ще предложи на зрителите магически преживявания с премиерния за България сериал „Истуик”.