Така се случва с известните – стават родители и нямат много време, в което да си дебелеят на воля. Чагат ги събития, светски прояви, а и феновете тръпнат в очакване да ги видят отново на гребена на вълната. На 19 юни Ева Лонгория стана майка за първи път и само месец и малко след това я виждаме на първата й официална поява на червения килим. 43-годишната актриса присъства на премиерата на най-новия филм с нейно участие „Dog Days” и впечатли със стилна визия в бяло.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

За събитието Ева беше избрала бяла рокля блейзър, която подчертаваше краката и гърдите й.

По време на премиерата на филма компания й правиха нейните колежки Нина Добрев и Ванеса Хъджинс, които също участват във филма.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Само преди дни актрисата, която гордо заявява, че кърми сина си Сантяго Енрике Бастон, го показа в цялата му прелест на августовската корица на списание Hola! USA. На снимката малкият Сантяго маха, а известната му майка казва, че той сам решил да позира по този начин – приветствайки всички.

В интервю актрисата определя майчинството като невероятно, но и като много изтощително - „Много е изтощително, но всички усилия си заслужават, защото искаш да бъдеш с него през цялото време.“