"Щастлива съм, че България е домакин на най-престижния детски песенен конкурс в Европа и изборът за водещ на шоуто се спря на мен. Нямам търпение да открия събитието и съм сигурна, че ще бъде незабравимо! Нека заедно подкрепим децата, защото те са нашето бъдеще!"– споделяПоли Генова.

Споделя ме ентусиазма на талантливата изпълнителка, която смятаме за лицето, което ще представи подобаващо тазгодишния конкурс. От друга страна Поли Генова е добре запозната с музикалния, след четири участия в българския финал на "Евровизия", а през 2011 г. Песента й "На инат" представи България в Дюселдорф (Германия).  

Музикалната кариера на Поли Генова започва, когато е едва 4-годишна. През 1995 г. става част от току-що сформираната детска вокална група "Бон-Бон". Първи продуцент и вокален педагог на певицата е творческият ръководител на "Бон-Бон" Рози Караславова, с която продължават да работят и до ден днешен.

Тринадесетото издание на Детската Евровизия ще се проведе на 21-ви ноември в зала "Арена Армеец" в София от 20:30 часа. Скоро предстои да бъдат пуснати в продажба и билетите за Финала на журито.