Никълъс Кейдж никога не е предполагал, че ще има три деца от три различни жени.

60-годишният актьор е баща на Уестън (33 г.) от бившата си партньорка Кристина Фултън, Кал-Ел (18 г.) от бившата си съпруга Алис Ким, както и 22-месечната Аугуст от Рико Шибата и отбелязва, че и трите преживявания са различни.

Запитан какво чете в момента, той сподели пред „Ню Йоркър“: „Ами, четенето не е там, където трябва да бъде. Бях много погълнат от отглеждането на дъщеря ми. Тя ще навърши две години през септември. Но книгите, към които гравитирам, са по-скоро такива, за които имам чувството, че знам какво получавам по отношение на превода, или пък няма превод. Обикновено са на английски език, така че не се притеснявам, че ще опорочат избраните от автора думи“.

Снимка: Getty Images

Актьорът припомни, че има две по-големи момчета.

„Всяко от тях има различна майка. Не е това, което първоначално си мислех, че ще се случи, когато се влюбя или оженя – че ще имам три различни деца от три различни майки, но въпреки това се случи точно това. Така че всяко дете е различно. Има различно ниво на внимание“, каза Кейдж.

Снимка: Getty Images

Междувременно наградената с „Оскар“ звезда в момента снима игрален сериал "Spider-Man Noir" за Amazon Prime, но призна, че е „ужасен“ от използването на технологиите за изкуствен интелект, които се случват зад кулисите. Той се страхува, че ще откраднат тялото му и ще правят с него каквото си искат чрез цифров изкуствен интелект.

Снимка: Getty Images

„Боже, надявам се да не е A.I. Ужасявам се от това“, заяви Никълъс Кейдж.

Източник: БГНЕС