Рангел Чеканов или Йордан Лютов е победителят в оспорваната кметска надпревара в Извор? Това ще стане ясно в първия за сезона епизод на хитовия сериал „Столичани в повече” – в сряда, от 21:00 часа, по bTV. Предварителните резултати от гласуването ще отприщят порой от емоции и в двата лагера. И Йордан, и Рангел ще получат информация от предизборните си щабове, че са победители. Още преди да бъде обявено официално името на новия кмет, Лютови и Чеканови ще се отправят към кръчмата, за да празнуват. Бариерата на благоприличието ще падне, подмятанията и подигравките между кандидат-кметовете ще станат още по-остри. Мръсните номера между двете семейства в кръчмата ще бъдат прекратени от телевизионната новинарска емисия, която ще съобщи окончателните резултати от изборите.

Спас и Радко са на път да разберат съществува ли наистина имането. В последния момент обаче нещо ще ги накара временно да забавят плановете си и ще ги впусне в забавни приключения.

Мария Чеканова преживява трудно заминаването на Андрей, а младият фотограф отново е разкъсван между разума и чувствата си. Любовта пък ще подтикне влюбения Димо да извърши злодеяние. Какво е то ще стане ясно в сряда вечер от 21:00 часа по bTV.