Една от най- обичаните български певеци – Маргарита Хранова, ще бъде гост в новото издание на ток-шоуто „Търси се”, тази неделя – 2 октомври, от 11 часа по bTV. Зрители ще разберат кои са най-близките й хора, какво се крие зад вечната й усмивка и какъв е животът й извън сцената.

Първата изненада за певицата ще бъде най-добрата й приятелка – актрисата Искра Радева. „Марги е изключително добър и слънчев човек. Винаги е много открита – това, което мисли го казва”, разкрива актрисата. Тя ще сподели, че двете винаги почиват заедно и са невероятно добър тандем на карти.

Най-вълнуващата среща за певицата ще бъде с нейните синове – Кристиян и Кирил, които ще признаят, че майка им носи духа на тяхното семейство. Най-трудният период в техния живот се случва преди една година, когато съпругът на певицата - Кирил, получава тежък инсулт. „Това беше огромен шок за цялата ни фамилия и за майка ни най-вече. Тя изживяваше нещата вътрешно, никога не се показа слаба. Големият страх, че можем да загубим най-близкия ни човек присъстваше непрекъснато”, с тъга ще си спомнят Крис и Кико.

Синовете й ще разкрият и другите – забавните черти от нейния темперамент. „Най-много ни ядосва когато шофираме – непрекъснато дава насоки накъде да караме, дори се е случвало да слизаме от колата, за да продължи тя да шофира”, през смях разказват синовете на певицата. На шега те щр я накарат в студиото на „Търси се” да им изпрати мейл от пощата си в интернет.

Водещите Меги и Нели ще я срещнат и с най-голямото богатство в живота на певицата – двамата й внуци – Иван и Кристиян. Те ще разкажат, че с баба им най-много обичат да играт на карти и да им разказва вицове. „Винаги е усмихната, ведра и готова да ми помага в грижите за децата”, споделя и снахата на певицата – Нина. Тя ще я провокира да изиграе в студиото скандал между снаха и свекърва, какъвто те никога не са имали.

В „Търси се” Марги Хранова ще се срещне и със своя брат  - Георги, който е по-голям от нея. Двамата се срещат най-често в Брезник, където имат съседни къщи. В едно откровено интервю брат й ще разкрие каква е била Марги като дете и дали се е променила сега.

Актрисата Таня Кожухарова пък ще провокира своята приятелка да изпее нейна песен като фолк певица, а живата изненада в студиото ще бъде Агент Тенев.