5 месеца майчинство – толкова време отдели Кейт Мидълтън за отглеждането на най-малкия член на кралското семейство принц Луи. Херцогинята на Кеймбридж се завръща на работа пълна със сили и енергия отново да изпълнява задълженията си на принцеса. Първият ангажимент на Кейт е другия вторник, 2 октомври, когато тя ще посети училище и спортен комплекс, където ще се запознае с ученици, които учат сред природата и с деца, участващи в дейности на открито.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Кейт роди на 23 април 2018 година третото си дете – принц Луи. Точно 5 месеца  след събитието тя се връща към обичайните си задължения. Все пак графикът й е съобразен с това, че е майка на три деца и до края на годината той няма да е натоварен, както обикновено. Това ще се случи в началото на следващата година.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

И макар децата да й изяждат цялото време, 36-годишната Кейт все пак не се загуби съвсем за тези 5 месеца. Първо я видяхме на сватбата на Меган и Хари месец след раждането. Малко по-късно тя се включи в честванията по случай рождения ден на кралицата. През юли пък цялото 5-членно семейство – Кейт, Уилям , Шарлот, Джордж и Луи, се появиха заедно за кръщенето на най-малкия му член.

 

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Херцогинята се появи два пъти и на тенис турнира Уимбълдън.