Най-добрият приятел на Владо Карамазов се казва Дукати. Актьорът обича високите скорости и новият му мотор е неговата компания в летните пътешествия.    

Не, не ни харесват селфитата, направени в тоалетната, независимо кой се снима! А и кошче за боклук и Мария в един кадър определено си заслужава палци долу!

Гери Никол запали дипломата си. Карикатура със запалена диплома за средно образование публикува Гери-Никол в Instagram профила си. Рисунката е дело на vexfenty (Велин Георгиев), който непрестанно изобразява известни лица от България и чужбина в техните най-характерни ситуации, черти и характеристики. Той е 16-годишен илюстратор, който обожава да слуша музика, докато рисува.

 

Маги Желязкова винаги е показвала перфектно тяло. Затова не ни учуди, че и това лято банският й седи чудесно!. Спортната й дисциплина може да е пример за много, които започват тренировки и диети - от утре.  

Когато жена излиза от водата - море или от банята, се вижда истинската й красота. Топмоделът Бориса Тютюнджиева се забавлява в басейна. Признаваме, че изглежда добре и без спирала, фондьотен и коректор.

Плеймейтката Моника Валериева получи паник атака, която, оказва се, не е първата в живота й. След 2 години затишие, брюнетката, която в последно време се занимава с дистрибуция на изкуствени мигли, отново изпада в това състояние, но този път го понася по-леко, защото е подготвена за очакваното. "Когато първият път преживях този ужас ме посъветваха да променя драстично начина си на живот и да намаля стреса, е явно пак сме в грешна посока и сменяме курса като променим всичко нужно!Обичайте се и бъдете обичани най-вече", сподели тя в профила си във Facebook. 

Снимка: Facebook