Изпълнителят на хита Gucci Forema гостува в „Преди обед“.

„Очаквах песента да има успех в България, но не и да достигне 20 милиона гледания. Това е невероятно! Знаех, че тази песен е известна в България и затова решихме да направим кавър с Торино и Пашата. С тях се сприятелихме“ – сподели Кириакос Георгиу.

Той е роден и израснал в Лондон, но на 17-годишна възраст се завръща в Гърция, за да сбъдне мечтата си за музикална кариера.

„Като дете родителите ме водиха в Гърция по време на ваканциите, за да гледаме бузуки на живо. Представях си какво е да съм на сцената. Исках да съм певец. Това е доста сложно и трудно за осъществяване. Родителите обаче ме подкрепяха“ – признава музикантът, който много пътува и рядко се задържа повече от 3-4 дни на едно място.

„Този живот изглежда добре в Инстаграм, но е изтощително. Понякога костите ме болят от умора, психическото натоварване също е голямо“ – споделя Кириакос Георгиу, който е в България до неделя, но другия петък отново ще е тук.

„Хората на Балканите са по-гостоприемни и по-топли. Британците са по-студени и по-дистанцирани, но пък си вършат работата стриктно. Ние сме по-разпиляни“ – обобщава музикантът, който е израснал в Англия.