Стил, елегантност, блясък и тиарата на Лейди Ди са всичко, от което се нуждае една съвременна принцеса, за да се превърне в Снежанка в най-празничното време от годината. А Кейт Мидълтън добре знае как да се превъплъти от майка на три деца в един от домакините на бляскав прием в Бъкингамския дворец.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Херцогинята на Кеймбридж заблестя в бяла рокля от тюл с инкрустирани камъни, перфектно съчетана с една от любимите тиари на Кейт, която преди носеше принцеса Даяна. Заедно със съпруга си принц Уилям,  кралица Елизабет Втора и херцозите на Корнуол бяха домакини на дипломатически прием, който е сред най-важните събития в годината в Бъкингамския дворец. Характерно за този бляскав бал е, че мъжете трябва да спазват определен дрескод, а именно да сложат бяла вратовръзка.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Несъмнено тиарата, която е задължителен елемент от вечерното облекло на всяка дама от кралското семейство, е завършващият елемент във визията на Кейт, който я прави неотразима. Тя е една от най-известните тиари в британската кралска фамилия, благодарение на това, че е била любима на покойната Даяна. Перлените обеци, които херцогинята на Кеймбридж е носила и на други събития, също са принадлежали на Лейди Ди.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos