Семейство Тръмп получи най-прекрасния и очарователен подарък за католическия Великден тази година (27 март). Дъщерята на републиканския кандидат за президент на САЩ Доналд Тръмп – Иванка Тръмп, роди третото си дете.

Баща на момченцето е съпругът й – Джаред Къшнър.
Само часове след раждането щастливата майка позира на снимка заедно с новородения си син, която тя публикува в Twitter. На нея Иванка гордо е гушнала бебето, което спи кротко в прегръдката й, без да се интересува от суетата и социалните мрежи.

Под фотографията гордостта на щастливия дядо Тръмп написа: "Джаред и аз се чувстваме невероятно благословени да обявим пристигането на Тиодор Джеймс Къшнър." 
Доналд Тръмп неведнъж се е хвалил с успехите на дъщеря си и най-вече с нейната физическа красота. Ексцентричният бизнесмен дори беше скандализирал обществото преди година, когато каза, че ако Иванка не му беше дъщеря, щеше да "я вкара в леглото си". 

Иванка е второто от общо три деца на Доналд Тръмп и бившата му съпруга Ивана Тръмп. Другите две са момчета. Иванка е най-голяма от всичките 5 деца на Доналд Тръмп, който има дъщеря от втората си жена Мария Мейпълс и син от настоящата си съпруга Мелания.