Само преди година на 5 април, когато е рожденият ден на Тина Кунаки, се засилиха слуховете за раздялата й с актьора Венсан Касел. Той не публикува нито една снимка по повод празника на модела. Венсан тогава продължаваше да споделя снимки, свързани с работата си.

Пътят на модела Тина Кунаки към световното признание беше трънлив, но тя все пак успя да надделее над редица негативни събития. Моделът успя да преодолее омразата на феновете на двойката Касел-Белучи, обвинения в личен пиар на гърба на актьора и редица други нападки.

Преди да стане влиятелна фигура в света на модата, Тина премина меко казано през ада. Кунаки беше разкритикувана, когато в пресата изтекоха слухове за аферата й с Венсан Касел. Наричаха я любовница, въпреки че френският актьор се раздели с Моника Белучи още през 2013 г. - няколко години преди да срещне новата си по-млада муза.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Тази година, когато Тина навършва 27 години, в профила си тя има снимки с фотографа Виктор Сантяго. Дали Тина и Виктор са повече от приятели, това още не е ясно. Двамата обаче имат и други общи снимки в социалните мрежи, на които се прегръщат. Фотографът дори честити рождения ден на модела със снимка и емотикона на червено сърце, което по-скоро отговаря на въпроса дали между тях има нещо повече от приятелство.

 

Снимка: Instagram/screenshot

Как започва всичко между Тина Кунаки и Венсан Касел

Снимка: Instagram / @tinakunakey, @vincentcassel

Венсан Касел и Тина Кунаки се срещат за първи път през 2015 г. по време на ваканцията на Касел в Биариц, разположен на атлантическото крайбрежие на Франция. Тина, която била на почивка със семейството си, се запознала с актьора в местен нощен клуб и се твърди, че именно там двамата са се влюбили.

Само две години след това двамата се ожениха през 2018 г. През 2019 г. се роди дъщеря им Амазони. Не всички последователи на двойката вярваха в искрените им чувства, тъй като двамата имат 30-годишна разлика във възрастта. Двойката официално се раздели през август 2023 г.

Преди това Касел беше женен за Моника Белучи, с която се разведе през 2003 г. след 14-годишен брак. Те имат две общи дъщери: Дева и Леони.

Точно на рождения ден на Тина Кунаки френският актьор Венсан Касел вече беше изтрил всички снимки с нея в Инстаграм профила си, което предизвика редица спекулации, че двойката е сложила край на 5-годишния си брак.

Тина Кунаки обаче винаги се е отличавала с любовта си към модата и с всяка година започва да се изявява все по-силно като икона на стила. Ето от какво се състои гардеробът на модела:

Необичайни кройки и щампи

Снимка: Getty Image

Поли и рокли с необичайни кройки или пък заиграване с различни текстури – пуловер и пола. Тина се опитва да допълни дори минималистичните визии с нещо интересно – било то обеци или необичаен чифт обувки за акцент. И докато залага на цветни и закачливи тоалети, тя е доста обрана в избора си на аксесоари. Ако Кунаки избере цветен десен - тигрова щампа, тя залага на семпла прическа и минималистични обувки, за да не изглежда визията й прекалено крещяща.

Вечерни визии

Снимка: Getty Image

Във визиите за специални поводи Тина по правило се придържа към класиката. Любимите й модели са блестящи рокли в сребристо, дълги до земята кадифени тоалети, които са украсени с блестящи камъни, както и мини рокли в духа на 80-те, съчетани с големи колани.