Актрисата Хилари Дъф, която в края на октомври роди второто си дете, сподели подробности от самото раждане за аудиоплатформата informedpregnancy.com. 31-годишната майка на две деца, разказва за водното раждане, което се случило в дома й. Очакванията й били второто й дете да се появи по-бързо на бял свят.

Раждането започнало в 12.30 сутринта, а дулата и акушерките дошли чак в 2 часа. Контракциите й никога не се доближили едно до друга като време, което я разочаровало и я накарало да се запита защо раждането не протича по начина, който акушерките се надявали.

Когато дошло време за влизане във ваната за раждане, нещата започнали да се случват много по-бързо.

„Случи се с 6 напъна“, разказва актрисата, добавяйки, че „Тази част не болеше толкова, колкото очаквах.“

Хилари коментира и така обсъжданата тема за яденето на собствената си плацента. Вместо обаче да я консумира под формата на хапче, както й предложили, звездата от „Деца на килограм“ предпочела да я изпие като смути, в което освен екстракт от плацентата й има и плодове и плодов сок.

31-годишната актриса и певица описва напитката като „най-вкусното смути в живота ми“.

„Не съм пила толкова вкусно смути, откакто бях на 10, беше пълно с калории, сок о плодове и всичко вкусно.“

Хилари Дъф и приятелят й, певецът Матю Кома, станаха родители на момиченце на име Банкс Вайълет на 25 октомври. Това е първо общо дете за Хилари и Матю. Актрисата и певица има момче на 6 години – Лука Крус, от бившия си съпруг Майк Комри.