Покрай вълненията около раждането на новия принц и перфектната визия на Кейт Мидълтън, никой не забеляза един важен факт, който може би подсказва какво име са избрали Катрин и Уилям за бебе номер три.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

При излизането си пред болницата, където двамата представиха своето новородено дете пред насъбралата се тълпа, Уилям извикал „Ето го Артър, ето го“ (There’s Arthur, there he is“), показвайки известен фотограф, който работи за британския таблоид The Sun. Името му е Артър Едуардс и от 4 десетилетия заснема важни събития, включително раждането на 7 кралски бебета и 7 кралски сватби.

Артър (Артур) е и името, което в момента е фаворит в залаганията и предположенията в Обединеното кралство, че ще бъде избрано за кралското бебе, което се роди в понеделник.

Сред другите предположения са Джеймс, Чарлс и Албърт.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Не знаем дали е случайност, но по същия начин принцът издаде, без да иска разбира се, какъв ще е полът на бебето. След като преди време Джак Грилиш отбелязал победен гол за любимия футболен отбор на Уилям "Астън Вила", Уилям споделил с фенове след мача, че ще настоява третото му дете да бъде кръстено именно Джак. 

И докато чакаме официалното решение на родителите, искаме да ви попитаме вие имате ли свой фаворит?