Д-р Ангел Енчев и Теди Велинова разкриват част от личното си щастие пред списание ОК!, в което развеждат читателите в дома си и мечтите си. Как са стигнали до този етап от живота си, какви са били първите им стъпки един към друг, за какво мечтаят, как се грижат един за друг и за сина си и какво е усещането да очакват новия член на семейството си, двамата споделят пред януарския брой на изданието.

„И първата ми бременност, и тази са изключително леки, защото Ангел е до мен и благодарение на него съм наясно какво да очаквам във всеки един момент. Най-яркият спомен от бременността ми с Филип е моментът, в който усетих първото му движение. Разплаках се от вълнение и нямах търпение да изминат още около два месеца, докато мога да споделя изживяването и с Ангел. Това са неповторими моменти, които едва ли някой от нас ще забрави“, казва моделът и стилист Теди Велинова.

Доктор Енчев допълва, че с нетърпение очаква второто си дете, а най-голямата му професионална мечта е един ден да оперира рамо до рамо с децата си. На въпроса как се разтоварва от отговорната си работа и напрежението, той споделя: „Разтоварвам се единствено с Филип. Когато се прибера вкъщи след тежък ден, а той изтича към мен, нетърпелив да сподели някоя нова дума, която е научил, или просто да ме прегърне, забравям за всичко друго“.

Двойката, която е заедно от пет години и има 3-годишен син Филип, очаква напролет дъщеричка.