Бионсе направи голямото си завръщане на сцената на фестивала Coachella в събота. Това беше първата й сценична изява след раждането на близнаците Руми и Сър Картър.

Пред повече от 100 хиляди души изпълнителката пя цели два часа в южнокалифорнийската пустиня, смени 5 тоалета, събра се с останалите момичета от „Destiny’s Child”, които се присъединиха за 3 от хитовите песни на групата и зарадва феновете си със съвместно изпълнение със съпруга си Джей Зи.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Много колеги на Бионсе от артистичните среди изсипаха тонове суперлативи за нея. Адел сподели в Туитър как се забавлява у дома пред телевизора и прекръсти фестивала от Coachella на Beychella, което е заигравка между името на феста и това на Бионсе.


Не можем да останем равнодушни към тоалетите, които 36-годишната певица смени по време на концерта си. Участието й на миналогодишното издание на фестивала беше отменено заради бременността и това даде на звездата достатъчно време да планира зашеметяващата си визия. И както можете да предположите – те не са никак случайни. Петте визии, с които Бионсе заблестя на сцената, са дело на криейтив директора на Balmain Olivier Rousteing.Първата визия беше вдъхновена от египетската царица Нефертити – тоалет, решен в черно, сребристо и златно, обсипан с множество камъни и завършващ с зашеметяващо украшение за глава.

За първото събиране не "Destiny's Child" от 2013 година насам Бионсе, Кели Роуланд и Мишел Уилямс бяха облечени със сходни тоалети, отново дело на Balmain.

Шоуто певицата закри със съпруга си Джей Зи, с когото изпълниха "Crazy in Love".

 

Снимка: Getty Images/Guliver Photos