Николета Лозанова, Моника Валериева, Алфредо Торес и още куп звезди си направиха селфита със забавните Viber стикери на Фермата. Звездите полудяха по веселите картинки, които са на разположение на всеки, абсолютно безплатно във Viber и са закачливо допълнение към всеки чат в приложението.

Освен стикерите може да се включите и в първия публичен чат на риалити предаване в България. В чата на Фермата пишат и качват снимков материал водещите и продуценти на шоуто – Иван и Андрей, както и редакторите, които живеят денонощно на снимачната площадка. Освен това там можете първи да видите забавни видеа от работния процес, да разберете какви изненади се подготвят за участниците и много други неща, които се случват зад кадър. Това е и мястото, в което Иван пуска снимки на усмихната коза, а от споделените видеа може да видите как оператор и режисьор се подготвят за класова битка. 

Първото ТВ шоу в България със стикери отбеляза изключителен успех с над 150 000 сваляния от началото на предаването, а броят на следящите чата нараства главоломно с всеки изминал ден. 

Атанас Райков, генерален директор на Viber за Централна и Източна Европа сподели „Кампанията ни с bTV е красноречив пример как телевизия и Viber работят заедно и доставят уникално изживяване за потребителите, като им дават възможността да изразят емоции от предаването в личната си комуникация в приложението - навсякъде и по всяко време." 

Всеки може да изтегли стикерите безплатно от Viber оттук: http://stickers.viber.com/pages/btvthefarm_bg!