Квартет "Destiny" са талантливи и красиви момичета, които покоряват с изпълненията си и карат дори Тина Търнър да им ръкопляска. Атрактивната им визия им помага в кариерата, но любовта към музиката е това, което ги кара да блестят - споделят те в студиото на "Тази неделя".

"Всяка жена, когато носи талант, умение, заряд и любов към това, което прави, при всички случаи постига успех"- казва Гергана Алексиева (цигулка).

Квартетът печели аплодисментите на голямата Тина Търнър на събитие в Италия, на което тя е почетен гост. 

"За нас най-голямото признание беше, че тя дълго седя и наблюдава нашето изпълнение. Нейното внимание беше най-важното!" - коментират момичетата.

Над 5 милиона гледания вече е събрал в You Tube клипът им "El Choclo". Музикалната четворка очаква 2022 г. също да бъде много силна за тях и споделят бъдещите си планове:

"Предстои ни силна година. Юни месец ще имаме много големи концерти с голям симфоничен оркестър и ние като солисти. Работим с композитора на Андреа Бочели - Маурицио Бени. За нас е голяма чест и признание, че работим с него." 

Мая Михайловска от Скопската филхармония също е част от квартета. Всички те пращат писмо до бившия министър-председател на Македония Зоран Заев. Той също е запознат с творчеството на изпълнителките и новия им клип на песента "Йовано, Йованке".  

Друга голяма новина около тях е, че продуцентите на холивудския блокбъстър "Моята голяма луда гръцка сватба" ги правят част от следващия им филм.

"Всичко се случи по невероятно естествен начин. Всички от екипа са ни фенове и поддържаме близък контакт с тях. Филмът има много награди вече." - споделят "Destiny" квартет.

Последна към квартета се присъединява Александрина Митева. Тя вярва в съдбата и това, че е част от "Destiny" смята за най-магическото нещо, което й се е случило. Запознава се с останалите момичета след техен концерт в Бургас, след което сбъдва мечтата си да свирят заедно.